Skip to main content
  • 26.01.2012.

Frankfurtski M.in ovog vikenda u Zadru i Zagrebu

Neki kažu, "to je sve stvar ukusa ", drugi pak tvrde" ukus je ono što imate ili nemate."  Kad odradi nastupe u Hrvatskoj u sklopu promocije svog albuma A Matter Of Taste

Naslovna foto

M.in – A Matter of Taste

…vidjet ćemo koliko se odabir glazbe koju izvodi njemački producent i DJ M.in podudara s ukusom publike. M.in čiji smo novi album A Matter Of Taste već recenzirali nastupa ovog vikenda u organizaciji Torete tj. zadarskih DJ-eva Jura Sviričića Svirea i Bruna Franina, petak 27.1. u zadarskom Q Baru, a u subotu 28.1. u zagrebačkom Sirupu.

Dosad je svoju diskografiju izdvao za Desolat, Souvenir, Get Physical Music, Robsoul, Trapez i druge, a u sklopu suradnje sa saksofonistom i jazz glazbenikom Chriss Vogtom na ovom je albumu istražio jazzy teksture u houseu i slojevitost glazbenih stilova.

{soundcloud}https://soundcloud.com/m-in/m-in-januar-2012-electronic{/soundcloud}

{soundcloud}https://soundcloud.com/m-in/m-in-youfm-clubnight{/soundcloud}

U Zadru će mu se za pultom pridružiti Svire, Bruno Franin, Eggy, E-one , Zlatko Pavlovic, Lucca Masterson i Vito, ulaznica je 40 kn, a u Sirupu također uz Brunu Franina i Sviru dok na gornjem floru puštaju Mark vs Ammte. Ulaznica za Sirup je 50kn.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2