Skip to main content
  • 26.01.2012.

Vikend preporuka – Dočekajte ponedjeljak zadovoljni

 Previše nas nosi obveze doma, prekasno se probudi u subotu, ne isplanira provod i provede vikend izležavajući se. Čim se osvrnete već je ponedjeljak…

Ne kažemo da baš do detalja trebate isplanirati raspored svog vikenda kako bi što duže i kvalitetnije trajao, ali početi razmišljati gdje se zabaviti već večeras nije na odmet.

Ako Vam vikend počinje četvrtkom u Zagrebu Williams Colins i Bocca Sofistifunk puštaju plesne ritmove u Marascinu, dok su Bilk i ManMachine u Ksetu. Kakav bi to vikend bio da nema bar jednog rođendana, pa se ovog petka slavi u Županji  uz Deflection Session i Bday Bash party na kojem čak četiri DJ-a slave rođendan, a u istom izdanju organiziran je party i u Bjelovaru. I naravno kakav bi to vikend bio da ne obilježavamo stara dobra vremena procvata elektronske glazbe, pa se prisjećati možete u Aquariusu s Petrom Dundovom, Teom Haroudom, Simeonom, Matijom Marinićem, Domagojem Radasom, Zerom, Sashom Delimarom, Dejanom Ivanovichem i Shipeom.

{youtube}nSJEfo1mwdE{/youtube}

Nakon Smoove & Turrella u Pepermintu, Funk & Soul Tour nastavlja u Maraschino Baru s Soopasoulom iza kojeg stoje etikete Hed Kendi i Jalapeno records i Aldom Morrom kao domaćinom programa.  U Maraschinu će biti otkriveni i prvi izvođači sljedećeg San Pellegrino Beach Festivala.

{youtube}XJujfi_UhbI{/youtube}

Zadarska Toreta u Q Bar dovodi M.in-a iz Njemačke, te domaću ekipu: Svire, Bruno Franin, Eggy, E-One, Zlatko Pavlović, Lucca Masterson i Vito. M.in dan nakon promovira novi album i u Sirupu. U Boogaloo je ovaj petak Pure Electro s gostovanjem DarkVoicea iz Njemačke, a u Močvari Trip to Zion kolektiv i Kingston Sound koji dovode britanskog dubstep DJ T_! , Beat Busterse, DJ-icu YC, Peter Posha s reggae selekcijom, te Agregat vs Jan Becele udružene u zajedničkom setu.

{soundcloud}https://soundcloud.com/t_macabre/t-guest-mix-for-dj-cables-sub{/soundcloud}

U susjednoj Sloveniji veliki party u popularnom klubu K4 s minimal sekcijom uz Thomasa Brinkmanna iz Njemačke, i slovenske DJ-e Symanna, Splinterhousea i Nitza i house floor sb2b setom Aneuria i Evana, Roissa i Utti.

{youtube}9woR-JDLfig{/youtube}

U subotu Riječani mogu plesati u Palachu, Tunelu i Kalypsu ili nakon Carnival Snowboard Sessiona i cjelodnevnog natjecanja i koncerta, nastaviti u Stereo Dvorani uz riječke bass zvijezde. U Makarskoj Barabass Crew poziva ekipu u Red Carpet, a Mariano Mateljan, Luka i Ante Jakir u Notturno Bar. U malom pogonu Tvornice Kulture u Zagrebu glazbu biraju četiri DJ ekipe Žur, Dance Department, Xanadu i K.I.L Digital dok se za VJ.ing brine Tanja & 400 zečeva kojih se možda sjećate s našeg rođendanskog tuluma u Boogaloou prošle godine.

Detalje provjerite u našem KALENDARU, dobru zabavu Vam želimo!

 

brejcha 2
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju