Skip to main content
  • 13.06.2023.

Gardence se četvrti put vraća na Frankopanski kaštel Grobnik

Lipanj je rezerviran za najveći riječki open air i početak sezone plesa pod otvorenim nebom

Piše: 


Frankopanski kaštel grada Grobnika će četvrti put ugostiti Gardence open air party festivalskog karaktera koji će na dvije pozornice ugostiti dva inozemna headlinera uz pregršt domaće podrške.


Foto Pavle Kaplanec

Na ponos Grobnika, Frankopanski kaštel, ove subote 17. lipnja u goste stižu Seb Zito i Andrey Pushkarev uz koje sviraju još i Bronski, Bruns Lay, Fisherman’s Friend, Ivan Erjavac, Marcel, Marin Biočić, One N, Pablo Panda, Phonophobes i Recep.

Seb Zito je 1994. otkrio underground svijet elektroničke glazbe koji ga je privukao na prvu. Tijekom godina underground svijet je utjecao na njegov glazbeni razvoj, što je naposljetku rezultiralo stvaranjem njegovog snažnog house i techno zvuka. Kao pravi raver u duši, posjeduje “ono nešto” što je potrebno da se poveže sa svakim partijanerom na plesnom podiju.

Andrey Pushkarev se uhvatio DJ-inga s 15 godina, što mu je nedugo nakon toga postala i profesionalna karijera. U svojih 25 godina profesionalnog DJ-inga, sakupio je više od 6000 ploča, nastupio je u 55 država diljem svijeta te je pokrenuo vlastitu etiketu Luck of Access. Njegovi setovi su poznati po širokoj lepezi koja se grana od deep, organic i melodic techna do vibrantnog house zvuka.

Plesnjak pod zvjezdanim nebom Gardence u sklopu Frankopanskog kaštela Grobnik svoju priču je započeo 2020. kada su open air party predvodili PEZNT i Dana Ruh. Drugo izdanje su obilježili Nick Curly i Marko Nastić, a prošle godine glavni gosti su bili Ian Pooley i Gene On Earth.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Gardence 2023

 

 

 

sonic desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.