Skip to main content
  • 20.11.2015.

Garrix pustio mačka iz vreće na nizozemskom TV showu

Mladica EDM-a Martijn Garritsen amerikanizirao je svoje ime i s novom nomenklaturom i životinjskom bombom od hita "Animals" pomeo ljestvice.

 
Nekad te muze posjete i daju ti točno ono što svjetsko uho treba. Nabasaš na zadovoljenje kolektivne želje. Nekoliko dobro složenih beatova pokidalo je tetive na bedrima globalnih podija i preko noći mladog DJ-a i producenta postavilo na prvo mjesto preko deset top ljestvica.

 
Trenutno s rezidencijom na baldahinima trećeg mjesta svjetskih Top DJ-a, udobno smješten ispod Dimitrija Vargasa & Like Mikea i Hardwella, imao je iza sebe burnu godinu u kojoj je po posljednji puta nagnuo šešir i zatim uzeo škare i prerezao sve veze sa svojom matičnom izdavačkom kućom Spinnin' Records i njoj nadređenom tvrtkom MusicAllStars. Činio se kao prilično drastičan potez za mladog glazbenika koji je najavio kako postoji mogućnost da će za fanove imati dobre vijesti na ovogodišnjem ADE-u. ADE je iz perspektive Martinovih novosti ostao nijem na pozadini pet dana glazbenih oblizeka, ali mjesec dana nakon predviđenog roka naš metaforički mačak ispuzao je iz vreće i Martin je patriotski na nizozemskom TV showu DINO objavio stvaranje vlastitog labela. 

 

 
Čini se da ponekad labeli niču kao da je netko audisferu posipao sporama i sada je zalijeva obilnom kišom, no s ovolikom fan bazom iza sebe i daleko većim utjecajem od kada je Animals po prvi puta svoje zoološke kanđe protegnuo top listama, ne sumnjamo da je ovo bio mudar potez. Detalji se čekaju, ali za sada znamo da nema nikakvu namjeru ostajati zatvoren unutar opne svog žanra i kako je vrlo zainteresiran i za bandove i rappere. No kako ne govorimo Martinov materinji jezik ostaje nam samo pričekati da stigne objava na globlanom lingua franca a do tada, ako već i ne razumijete sve šale i pošalice, video može barem prenijeti dio atmosfere koji pluta oko objave novosti.
{youtube}5Zljny5rTms{/youtube}
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk