Skip to main content
  • 27.11.2023.

“Generator zvuka Ableton Live” – upoznajte se s Abletonom uz DJ Jocka i Emila Hercega

Osim što će se razgovarati o glazbenoj industriji i procesu planiranja pjesme na radio, diskurzivni program Ambasador donosi priprema i nešto “praktičniju” temu

Piše: 


Diskurzivni program Ambasador, 1. prosinca u Radionicu 32 HUB s početkom u 15 sati donosi zanimljivu temu “Generator zvuka Ableton Live” koju vodi i moderira Emil Herceg (Sonarscope), a predavat će Stipe Škokić (DJ Jock).

Emil Herceg će predstaviti Sonarscope te vodeći program za produkciju glazbe Ableton Live, kao i izložiti Push 3 kontrolet kojeg će svi posjetitelji moći isprobati sa Live Suite 12 Beta verzijom. Kroz “Generator zvuka Ableton Live”, DJ Jock će pričati o generiranju ideja uz pomoć Max for Live platforme u trenucima kada glazbenik naiđe na kreativne blokade. Max for Live je platforma na koju producenti koriste kako bi “proširili” Abletonove funkcije i stvorili neke posve nove, totalno drugačije.

Sonarscope je osigurao da polaznici mogu kupiti Ableton Suite sa popustom od 40%, a osigurano je i besplatno ažuriranje za Ableton 12.

Tko su Emil Herceg i Stipe Škokić?

Emil Herceg je vlasnik Sonarscopea, glazbenog studija koji je prerastao u web dućan za studijsku opremu, profesionalni audio software te DJ opremu. Ableton je jedna od prvih firmi koju je Sonarscope počeo zastupati u Hrvatskoj, a danas distribuira više od tridesetak svjetski poznatih proizvođača.

Stipe Škokić, poznatiji kao DJ Jock je višestruko nagrađivani hrvatski DJ i producent. Još od svoje sedamnaeste godine plijeni pažnju svojim umijećem za DJ pultom, a sa svega navršenih osamnaest godina potpisuje svoje prvo izdanje. U sljedećih desetak godina svoje karijere, DJ Jock postaje jedan od najvažnijih i najkvalitetnijih hrvatskih elektroničkih izvoznih proizvoda.

soul gravity desktop
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.