alt

Hakkasan grupa otvara megaklub od 75 000 četvornih metara

Četvrtak, 22 Siječanj 2015

Scena grada grijeha uskoro postaje bogatija za zvijer od kluba na čijim će vratima šarke zaškripati ovoga proljeća a novu stranicu party povijesti za pultom otvara Afrojack.

 
Hakkasan grupa nedavno je s $36 milijuna isplatila The Light Group i preuzela tri lokaliteta, Light Club, restoran i klub u MGM Grandu i prostor koji je sada poznat kao Omnia, a lokalitet je jednog od prvih klubova koji je svrnuo pažnju blještavog grada na elekroniku, Purea. Pure je donedavna bio u vlasništvu roditeljske tvrtke Caesars Entertainmenta koja je sada pod bankrotom.

alt
 
Grad usred pustinje, gdje dobro i loše, moralno i nemoralno, ispravno i krivo balansiraju među mutnim granicama, sve više pleše u ritmu elektroničke glazbe. Unutar margina ovo oaze Nevade sve vaše tajne su sigurne, ali Hakkasan Grupa ne taji da je tajna uspjeha u Vegasu da moraš potrošiti novac da bi ga zaradio i ne boje se velikih skupih projekata. Stoga će na lineup za 2015. zasjesti ekipa sa samoga vrha i uz zidove golemog zdanja će se, uz Afrojacka, penjati i zvuci Armina Van Buurena, Garrixa, Chuckieja, Olivera Heldensa, Nickyja Romera i Showrtreka kao i Krewelle i Nerva.
 
Ne preostaje ništa drugo no pričekati i vidjeti hoće li neonska svjetla, grijeh i poroci u 2015. nadglasati ono što je zaista bitno. Hoće li se sve svesti samo na orgiju luksuza ili će se Omnia ipak koncentrirati na onaj centralni pokretač ljudskog iskustva; glazbu, sjećanja, emociju i ljubav.
Hakkasan grupa otvara megaklub od 75 000 četvornih metara