Skip to main content
  • 18.03.2024.

Haris Čustović u “Radionici valova” otkriva kako skladati funky house

Dubrovački glazbenik i producent, Haris Čustović svakog četvrtka od 17 sati na vlastitom YouTube kanalu priprema edukacijske streamove “Radionica Valova” u Abletonu 12.

Piše: 

Prošlog tjedna, Haris je započeo novi projekt u Abletonu te se uhvatio u koštac s produkcijom funky house trake. Pružio je uvid u samo stvaranje funky house podžanra te je otkrio neke od svojih tehnika i kreativnih odluka.

Prije stvaranja nove trake, Haris Čustović nam je ususret prošlog edukacijskog streama otkrio kako će ga voditi inspiracija iz dana kada je posjećivao Ministry of Sound te provodio vrijeme u studiju s Dinom Dvornikom. Tijekom prvog edukacijskog streama u kojemu je skladao funky house, složio je nešto više od pet minuta trake. Na samom kraju prošlotjedne “Radionice Valova“, Haris je poručio kako nekad treba glazbu pustiti kao vino da sazrije, prije nego što se nastavi s idejom.

Upravo to je on i napravio te nastavlja s produkcijom funky housea u Abletonu 12 ovog četvrtka od 17 sati.

Tko je Haris Čustović?

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk