Skip to main content
  • 18.03.2024.

One Drop Music sprema melodični spektakl uz Konstantina Sibolda i Abstraal u Petom Kupeu

One Drop Music najavljuje novo izdanje progressive i melodic techno spektakla.

Piše: 

Naslovna foto

Marko Edge

U petak 29. ožujka, One Drop Music se vraća u Peti Kupe s dva headlinera – istinskom zvijezdom melodic techna i istaknutim predstavnikom Afterlife i Innervisions etikete Konstantinom Siboldom te s nadolazećim francuskim melodic techno duom Abstraal. Uz vodeća melodic techno imena, za pultom će podršku pružati BSSIDE.

Konstantin Sibold je danas jedan od istaknutijih i cjenjenijih melodic techno imena. Svoju karijeru je kalio kao rezident u Rocker 33 klub u Stuttgartu, prije nego li je 2013. krenuo osvajati svjetsku scenu sa svojim izdanjem “Madeleine” na Innervisions etiketi. U sljedećih deset godina, postao je važna figura Innervisionsa te Afterlifea, posebice sa svojim izdanjima koji predstavljaju najprogresivniji oblik melodic techno zvuka. U svom renomeu ima nastupe u renomiranim svjetskim klubovima te na brojnim važnim festivalima, a za pultom mu se često u b2b setovima pridruže prijatelji i kolege poput Solomuna, Kevina de Vriesa, Kobosila i drugih.

Abstraal je francuski melodic techno duo iz Lyona koji je udružio snage krajem 2010-ih. Karakterizira ih futuristički zvuk kojeg su podržali brojne legende scene te ih dovelo do priključivanja Family Piknik brendu, kao i stvorilo priliku za nastupu za Cercle. Iza francuskog dua je uspješna godina, kako produkcijski tako i s brojnim energičnim nastupima s kojima su nastavili i u 2024. Nedavno su se imali prilike predstaviti publici u Beogradu, a krajem ožujka će se imati premijeru i u Zagrebu.

Organizatori ususret novog progressive i melodic techno spektakla te dovođenja dva headlinera u Zagrebu poručuju “Njihov nastup na novom izdanju One Drop Musica je velika zajednička želja koju smo uspjeli ostvariti te ih sa ponosom predstavljamo našoj publici.”

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: One Drop Music presents Konstantin Sibold and Abstraal

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2