Skip to main content
  • alt
  • 1.12.2014.

Hawtin gurnuo monitor na partijanericu

Poprilično iritantna stvar s kojom se susreo svaki DJ je neprestano guranje mobilnih telefona fanova u lice. Čini se da je ovoga puta Richieju prekipjelo.

Piše: 

 
Ovoga vikenda održalo se prvo US izdanje Time Warpa i među podebljom lineup listom našao se i Richie Hawtin. Čini se da se techno gospodin ovoga puta ponio nešto manje gospodski kada je na djevojku koja je uporno snimala show gurnuo jedan od monitora.

alt

 
Svatko se u svom poslu nosi s nekim stvarima koje bi rado izbjegao, a ako si DJ blicanje i neprestano guranje mobitela u osobni prostor su jedna od tih stvari. Ovaj problem se lako mogao izbjeći kada bi Dj-i kojima ovo ne odgovara samo zamolili fanove da za vrijeme nastupa ne vitlaju mobilnim telefonima. 

alt

 
 
Kako nam životne priče tako često lijepo ponude puni krug apsurda tako je ironično i ovaj video uhvaćen na iPhoneu. Je li Richie zaista namjeravao načiniti ovakvu gestu, je li možda samo bubnjanje po monitoru izmaklo konroli ili je pokušavao pomaknuti monitor da mu snimateljica ne može dolaziti tako blizu…to ostavljamo vama da prosudite sami. Ako se radi o prvome čini nam se da to ipak prelazi granicu profesionalnog ponašanja.
{youtube}IDozKCtVzcQ{/youtube}
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2