Skip to main content
  • 5.05.2024.

Hot Since 82 podijelio potresnu priču o tome kako je jučer bio skoro otet u Brazilu

Prilikom odlaska iz kluba pratio ih je automobil sa članovima bande koji su mahali AK-47 oružjem, te su Hot Since 82 i fotograf Benny Take a Moment bili uključeni u pokušaj otmice

Piše: 

Naslovna foto

Jordy Brada

Razumljivo, ostavivši ga cijela situacija potresenim, Hot Since 82 je na Instagramu podijelio detaljnu priču, zbog koje se zapitao hoće li se ikada vratiti u Brazil, a također je otkazao svoje nastupe na predstojećim događajima u Brazilu. Napustivši Casa Franca Club nakon svoga seta trebao je otići u zračnu luku za nadolazeće nastupe na Warung i Time Warp festivalima.

Da nije bilo herojskih manevara našeg vozača, ne znam bismo li sada bili živi

Auto ispred njih pritisnuo je kočnice kako bi zaustavio njihov automobil, a to je bio trenutak kada su ljudi visili iz automobila s AK-47, a njegov vozač je krenuo u rikverc kako bi pobjegao dok su kilometrima vijugali u suprotnom smjeru.

Napustili smo klub u 5 ujutro, još uvijek mračno, deset minuta nakon vožnje automobilom do zračne luke pratila nas je i progonila banda kradljivaca, ubojica, ne znam što su, s puškama AK47.

Foto Jordy Brada

Navodni ciljani napad natjerao je njihovog vozača na opasne manevre kako bi pokušao izgubiti kriminalce, jureći niz autocestu u suprotnom smjeru brzinom od 70 milja na sat.

Znali su točno gdje, koji auto i točno gdje ćemo biti u koje vrijeme, što me navodi da vjerujem da nam je namješteno

Kasnije je rekao da je “slomljen iznutra“, donio je odluku o napuštanju Brazila sljedećim mogućim letom kako bi se vratio svojoj ženi i djeci, navodeći da ga je to također navelo da preispita svoju vjeru u čovječanstvo, završavajući svoju priču rekavši “Ne mogu riskirati da budem u ovakvoj poziciji. “Nije vrijedno toga.”

Suosjećam s ljudima u Brazilu koji moraju ovako živjeti svoj svakodnevni život u strahu. Odlazak u klub, samo DJ-ing trebao bi biti sreća i unošenje radosti u živote ljudi. Ne napuštam klub i pitam se hoću li sigurno stići kući.”

Hot Since 82 nastupa na Sea Star festivalu u Umagu 24. svibnja, dok će ga publika u Zagrebu slušati u sklopu BSH partija ispred piramide na Zagrebačkom Velesajmu 24. kolovoza. Za satnicu i detalje oko ulaznica više info potražite u našem kalendaru.

Na Instagramu je primio na stotine poruka podrške od fanova, ali i kolega DJ-a…

brejcha 2
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju