Skip to main content

Hrvatska će imati svoj kamion na ovogodišnjem Rave The Planetu (aprilili)

HTZT je prepoznala potencijal elektroničke glazbe i uličnih parada

Piše: 


Pripreme za ovogodišnje izdanje Rave The Planeta su u punom jeku. Nasljednik Love Paradea već neko vrijeme prima prijave za povorku i kamione, a kako doznajemo od organizatora, u paradi će se naći i hrvatski kamion!

HTZT je među prvima reagirala i rezervirala svoje mjesto pri početku kolone kako bi što kvalitetnije pozicionirala kamion koji će biti obojan u crveno-bijele kockice. DJ-evi koji će nastupati na hrvatskom kamionu u povorci će biti spoj pionira hrvatske elektroničke scene i mladih snaga kako bi stotinama tisuća partijanera prezentiralo zvukove “lijepe naše” u najboljem svjetlu.

Glazba, partyji i festivali su jedni od glavnih razloga zašto brojni mladi Europljani biraju Hrvatsku kao svoju ljetnu destinaciju, a odlazak Hrvatske na Rave The Planet će dodatno prezentirati našu glazbenu ponudu.

Podsjetimo, kultni Love Parade je prošlog ljeta dobio reinkarnaciju kroz Rave The Planet, a ove godine se vraća 8. srpnja. Kako je izgledala ulična povorka Berlinom prošle godine naši suradnici su dočarali kroz opsežnu reportažu, fotografije i videozapise.

Rave The Planet je za line up odlučio da će hrvatski line up birati publika metodom "vox populi", a više info uskoro. Prije 20 godina na Love Paradeu su nastupali momci iz Astralisa, Ogi, Cortex Thrill i drugi.

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web