Skip to main content
  • 27.06.2023.

Brazilska senzacija Mochakk je očarala publiku na Cercleovom plesnjaku u Sevilli

Zahvaljujući društvenim mrežama, brazilski DJ i producent je posljednje vrijeme jedan od najbrže rastućih DJ-eva po praćenosti

Piše: 

Svjetski poznata platforma Cercle svoj posljednji događaj organizirala je ispred Plaza de España u Sevilli, a kao gosta za DJ pultom doveli su Mochakka.

Brazilska senzacija pripremila je dvosatni set kojeg je nazvao “Putovanje do Seville”, a kroz kojeg je pokušao prenijeti osjećaje nedostatka svog doma u bitci između svog poziva i karijere te proživljavanja vlastite mladosti sa prijateljima u domovini.

Kroz spektakularni set smješten ispred jedne od najpoznatijih španjolskih znamenitosti, Mochakk je premijerno izveo i svoju traku kroz koju iskazuje divljenje prema Španjolskoj. Traka nosi naziv NO8DO koji nosi značenje “no me ha dejado”, u prijevodu “Sevilla me nije napustila”, što je moto andaluzijskog grada više od 800 godina.

Za samog Mochakka NO8DO” je ljubavno pismo Brazilca koji je posjetio Španjolsku i ostao očaran njenim ljepotama, ali se i dalje ne može odvojiti od osjećaja doma, osjećaja povratka u Brazil. Mochakk se kroz traku pokušava referirati na svoje otkrivanje svijeta u koje donosi djeličak svoje zemlje i njene prekrasne, bogate glazbe povijesti.

Brazilska senzacija ovog ljeta dolazi u Hrvatsku na jubilarni deseti Sonus festival koji je zasad potvrdio više od 50 traženih elektroničkih imena. Tko će sve ovoga ljeta nastupati uz Mochakka provjerite ovdje.

Festivalske regionalne ulaznice dostupne su u prodaji putem web stranice organizatora www.we-love-sound.com. Osigurajte ih na vrijeme.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2