Skip to main content
  • 30.04.2024.

HTTPS preuzima plesni podij Boogalooa i dovodi talentiranog rumunjskog umjetnika BRYZ-a

Nakon nekoliko godina, talentirani rumunjski umjetnik se vraća u Zagreb i to u produženom izdanju.

Piše: 

U petak 3. svibnja, HTTPS serijal partyja po prvi put pristiže u zagrebački Boogaloo gdje dovode povratnika u metropolu, rumunjskog DJ-a i producenta BRYZ-a uz kojeg će ugostiti rezidenti DIKKA i Muhar.

Organizatori najavljuju produženi, 4-satni set BRYZ-a, nešto što se na internacionalnim klupskim eventima više ne viđa. “Dosta nam je DJ naguravanja i setova od 1h – 1.30h gdje artisti ne mogu predstaviti svoju glazbenu viziju kroz putovanje na podiju” poručuju iz HTTPS-a.

BRYZ je talentirani DJ i producent koji stiže iz Rumunjske. Njegova duboko ukorijenjena veza s muzikom datira još iz rane mladosti, gdje je pronašao inspiraciju u hipnotičkim zvucima jazza i bluesa, koje je besprijekorno spaja sa svojom ljubavlju prema elektroničkoj glazbi. Njegova strast prema elektronici eksponencijalno raste zadnjih godina, a to pokazuju i brojna izdanja na renomiranim etiketama, kao i nastupi diljem svijeta svim važnim plesnim podijima.

Vladimir Išek poznatiji kao DIKKA je rezident HTTPS-a koji pliva u minimal i deep tech vodama posljednjih godina. Njegova produkcijska umijeća smo mogli slušati na etiketama poput Dobar House, Mixcult, Welter i drugima. Muhar je rezident HTTPS-a i elektronički entuzijast koji će u svom setu predstaviti zvuk kojeg sami kolektivi i klupska večer predstavljaju.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: HTTPS: with BRYZ (RO) – [03.05.2024.]

brejcha 2
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju