Skip to main content
  • 30.04.2024.

Peti Kupe ove subote otvara terasu uz Esa’s Afro-Synth Band i Natalie Robinson

U subotu, 4. svibnja nastupit će bend sjajnog južnoafričkog producenta Ese Williamsa i berlinska DJ-ica s dubokom strasti prema house glazbi.

Piše: 

Proljeće je već ozbiljno zaživjelo, ponekad čak i s ljetnim temperaturama. Stoga Peti Kupe otvara svoju terasu u subotu, 4. svibnja uz posebne goste za ovu priliku – Esa’s Afro-Synth Band i Natalie Robinson!

Esa Williams, južnoafrički DJ i producent, kojeg smo već imali prilike upoznati, sastavio je skupinu iznimno talentiranih glazbenika koji čine Esa’s Afro-Synth Band. Ovaj sastav vodi na ritmičnu odiseju koristeći sintisajzere i udaraljke te ispreplićući kreativne talente umjetnika u usponu s Esinom glazbenom vizijom. Njihov primarni cilj nije samo oživjeti živahno nasljeđe južnoafričke plesne glazbe rođene u doba apartheida, već i razviti inovativne koncepte za budućnost. Ova predanost poštovanju prošlosti s pogledom na budućnost ističe ovaj bend kao dinamičnu snagu na suvremenoj glazbenoj sceni.

Takva je snaga i Natalie Robinson, DJ-ica koja se probila na sceni u Berlinu. Odrasla u multikulturalnom okruženju, Robinson je oduvijek upijala gospel, funk, soul, R&B i tradicionalnu gansku glazbu. S tim je korijenima izgradila temelj za svoju estetiku i razigrani stil. Natalie Robinson impresionira ne samo svojom zadivljujućom karizmom i tehničkim vještinama, već i svojom strasti i dubokim razumijevanjem underground house glazbe.

Domaćin na ovom dnevnom i noćnom događanju je Pepi Jogarde. Dobrom raspoloženju doprinijet će i ponuda dobre hrane, dok o osvježenju brine Jack #makeitcount koji podržava Peti Kupe na šankovima, stageu i backstageu kluba.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Terrace Opening w/ Esa’s Afro-Sinth Band, Natalie Robinson

sonus 2
dobar house mobile
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn
brejcha 1
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn