Skip to main content
  • house sisters
  • 29.11.2012.

I mi svoje seksi house sestre imamo

Mislite da samo Australci imaju slatke sestre Nervo koje su uz to i uspješne Dj-ane? Pa odsad i mi imamo svoje House Sisters koje će u svojim nadolazećim nastupima razviti novi koncept kao sinonim za dobru zabavu, razigranost, profesionalnost te kvalitetnu glazbu.

Naslovna foto

house sisters

Sestre Allegru i Thaliu neki od vas već znaju po njihovim dosadašnjim zasebnim nastupima. Tako je Martina Borošić aka Thalia zagrebačkoj publici poznata  po klupskom programu "Sound Designers", trogodišnjoj rezidenciji na party otoku Zrće te svirkama s imenima kao sto su Freemasons, Shapeshifters, Niki Belucci, Marusha, Viktoria Metzkler, Sandy Rivera, Deniz Koyu, Nicky Romero i drugi.

Thalia je nedavno napravila i remix za Dejana Miličevića i Marka Milosavljevića s kojim si je osigurala nastup na Exitu 2012.
{youtube}F7I3dAsoSTA{/youtube}

Matea Borošić aka DJ Allegra je mlada , perspektivna i vrlo talentirana Djica, ujedno i rezidentica fashion TV partya u Beču ( powered by Michel Adam). Iskustvo je gradila u klubovima kao što su Diamond u Beču , Klub Plava u Poreču, riječkom Terminalu, u Fly baru u Zagrebu, u Noi na Zrću, po Makedoniji i drugim domaćim klubovima.

{youtube}3T6LD1xJEr8{/youtube}

Suradnja između sestara Borošić bila je prirodan proces, jer ih osim sestrinske ljubavi veže i ljubav prema glazbi. Osim toga su i najbolje prijateljice, a tko uostalom ne bi želio raditi sa svojim najboljim prijateljem. Glazba koja će ih karakterizirati u nadolazećim nastupima je većinom tech house i deep house uz pokoji klasik.

house sisters

Allegra & Thalia vrlo su brzo pronašle i lokaciju za rezidenciju svog House Sisters programa, pa ako ih želite čuti i vidjeti na djelu možete to već ove subote 1. prosinca u Excelente Baru u Zagrebu. Sretno sekice!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2