Skip to main content
  • sergej
  • 29.11.2012.

Snooze remixirao Quenuma

Kako stvari stoje Sergej Snooze od kada je počeo pisati kolumnu za Klubsku Scenu istovremeno je počeo biti i ponovo aktivan u studiju.

Naslovna foto

sergej

Stanka od četiri godine kod Sergeja Lugovića koji se u produkcijskom smislu vratio i reinkarnirao u Sergeja Snoozea rezultirala je vrlo zapaženim izdanjem sa FM-om (Mariom Franićem) i Oljom za njegov label Home Made koji već osam godina promiče domaće glazbene producente.

{soundcloud}https://soundcloud.com/home-made-electronica/sets/fm_sergej_snooze_olja/{/soundcloud}

Ako je u produkcijskom smislu Sergej napravio stanku, kao osnivač kluba Sirup nastavio je konstantno i proaktivno graditi scenu u Hrvata, nedavno je otvorio i Cro a Porter te omogućio prikladnu glazbenu podlogu poznatoj dizajnerici Ivoni Martinko koja svoje uspjehe nize i na američkom tržištu.

No vratimo se produkciji, jer Sergej Snooze je remixirao pjesmu Ithaca koju podpisuju Lad i Qeunum. Quenum je poznat po prvom izdanju na Cadenzi, na kojem su on i Luciano izdali prvi singl, a u listopadu ste ga imali priliku doživjeti na djelu tijekom nastupa u Sirupu.

{soundcloud}https://soundcloud.com/sergejsnooze/ithaca_sergej_snooze_rmx{/soundcloud}

U svega par dana  od kada se stvar pojavila u promotivnim kanalima već ima podršku od Richie Hawtina, Benoît Carretiera, Guy J-a, Dubfirea, Alfreda Bosa i drugih.

Nakon dugo vremena Sergej Snooze ove subote 1. prosinca nastupa u peak time-u, sa jednim od njemu najdražih DJ-a u Hrvatskoj, Frajmanom. Sergeju i Frajmanu u subotu će se U Sirupu pridružiti i Dražen Baljak aka Boo Dale koji dolazi na set ravno s konceta Leta 3 u Dvorani sportova. Djelimo i upade.

Glazbu Sergeja Snoozea možete preslušati na njegovom Soundcloudu, a ako niste dosad pročitajte i njegovu posljednju kolumnu.

snooze

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2