Skip to main content
  • imperium
  • 10.07.2012.

Imperium otkazao cijeli elektronski program

Nažalost novootvoreni splitski klub Imperium nakon par house gostovanja objavio je da otkazuje cijeli program i sve najave vezane za ovo ljeto.

Naslovna foto

imperium

Nakon samo tri tjedna house programa u kojem su gostovali Freemasonsi, Stonebridge, DR. Kucho, te organizirane Hed Kandi i Ministry of Sound večeri uprava splitskog restaurant, lounge bara i kluba Imperium odlučila je otkazati cijeli program elektronske glazbe vezan za ovo ljeto. Ovaj interierom impozantan klub u srcu splitske gradske luke učinio je u najmanju ruku čudan potez s obzirom da se radi o srcu sezone i ponudi koja je trebala biti usmjerena turistima. Ta činjenica još više čudi s obzirom da kuloari iz kruga Imperiuma govore kako se nakon ove odluke klub okreće domaćoj, zabavnoj te narodnoj bosanskoj pop glazbi.

Moramo priznati da smo razočarani, jer smo mislili da je s ovim mjestom stigla i nova dugačija ponuda u grad Split u kojem izgleda i dalje nema dovoljno mjesta za jedan klub koji bi više bio orijentiran elektronici. Vrijeme će naravno pokazati koliko je ova odluka bila ispravna, a koliko je zapravo do okoline s obzirom da prava sezona još uvijek nije ni počela. Šteta, slaže se većina, bilo bi dobro da je i vrijeme ovog ljeta moglo pokazati koliko zapravo Split treba ovakav klub u kojem bi turiste mogli negdje uputiti da se zabave, a ne da ih umjesto toga samo tjeramo što dalje od Splita.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2