Skip to main content
  • 1.03.2018.

IMS za svoje 11. izdanje, na Ibizu dovodi 69 inovativnih umova plesne glazbe

International Music Summit (IMS) ulazi u svoju 11. godinu, a tokom svibanjskog održavanja na Ibizi ugostiti će najbolje i najsvjetlije umove industrije koji će raspravljati o najčešćim pitanjima i smjerovima napretka i uspjeha.

Piše: 

Globalna platforma koja se bavi poslovanjem, kulturom i obrazovanjem u industriji elektroničke glazbe, IMS, ove godine održati će se od 23. do 25. svibnja u Hard Rock Hotelu na Ibizi.

Kroz trodnevni posjet svi prisutni biti će obrazovno, inspirativno i motivacijski osvješteni uz vodeće figure međunarodnog sektora plesne glazbe. Ovogodišnjem izdanju baca se naglasak na složene izazove i nove mogućnosti koje su u današnje vrijeme od izuzetne važnosti u kompletnoj industriji. IMS je platforma koju ovih dana krasi nadimak "the TED of music conferences" te i ove godine ostaje katalizator za razvoj i pokretanje inicijativa koje rezultiraju pozitivnim promjenama unutar industrije elektroničke glazbe.

11.-o izdanje u suradnji sa Pioneer DJ-om, okupit će 69 najinovativnijih figura industrije od kojih izdvajamo Armin van Buurena, Seth Troxlera, deadmau5a, Nastiu i Bedouin. Još će se cijeloj priči nadovezati menadžmenti iz tabora Solomuna, Armin van Buurena, Black Coffe, kao i članovi legendarnih evenata Burning Man, Sonar, BPM te Scorpios Mykonos. Za kraj nam ostaje spomenuti A&R iz XL Recordnigs i Toolroom, te vodeće vizionare o testiranju droga, seksualnom uznemiravanju i mentalnom zdravlju.

Od panela biti postavljeni In The Studio, na kojemu će deadmau5 unijeti uvid u svoje produkcije tajne iz svoga studia. Joel-u će se priključiti Chris Johnson, glava labela mau5trap koji je na visoke pozicije elektroničke scene lansirao imena poput Skrillex, Feed Me i REZZ.

Panel Meet Team Black Coffee će činiti svi predstavnici južnoafričke zvijezde Black Coffee na kojega su u zadnje vrijeme usmjerene sve oči javnosti. Sve izazove koje je prošao da bi imao status kakav danas nosi sa sobom ispričati će predstavnici menadžmenta, agenti, promotori sa Ibize, Lionel Maricano, Amaru Da Costa, Yann Pissenem, David Levy te Matthew Ligotti.

Posebnu pažnju dobiti će Blockchain + Blockchain 101, će na vidjelo iznijeti sve izazove sa kojima se trenutno suoćava elektronička scena po pitanju digitalnog oblika. Razgovarati će Benji Rogers.

Na Ibiza Vas još čekaju:

Sequencing the Genome: How to Get Your Music Heard on Pandora, gosti: Michael Addicot, Jonathan Barnes

Black Rock City x Ibiza: Cultural Opposites or Kindred Spirits, gosti: Dominique Debucquoy-Dodley, Seth Troxler

The Great Annual Ibiza Debate, gosti: Paco Osuna, Daniel Schoeps, Jessica Capaz

Sexual Harrasment in DJ Culture (SHESAID.SO), gosti: Carl Loben, Kate Hutchinson, Carly Wilford

Emerging Party Destinations, gosti: Darren James-Thomas, Thomas Heyne, Gustavo Pereira, Mark Newton

Digital Debate, gosti: Maykel Piron, Chris Manning

Artist Tax 101, gosti: Maximilien Jazani, Thomas St John

Young Guns Network present Disruptors, No Rules, gosti: Mich Mellard, Hannan Malik, Lauren Pavan, Inder Phull, Cherie Hu

Mixmag's 5 Under 25, gosti: Jaguar Bingham, Caroline Simionesu-Marin

Give it Away or Make it Pay, gosti: Mark Lawrence, Danny Howard, Simon Hills, Jenni Cochrane

Kid Talks, gost: Mike Malak

The Loop: Is Drug Testing the Solution?, gost: Fiona Measham

25 Years of Sonar: Shaping Underground Culture, gosti: Enric Palau, Georgia Taglietti

The Changing Face of A&R, gosti: Jason Eelis, Nick Halkes, Dave Lambert

15 Years of Toolroom, gosti: Mark Knight, Stuart Knight

Sve ostale bitne detalje potražite OVDJE.


 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk