Skip to main content
  • 19.03.2024.

Iskusni techno ratnik Ramon Tapia gostuje u Crkvi

Nagrađivani klub u Ružićevoj nastavlja sa svojim bogatim programom jubilarne desete sezone.

Piše: 

U subotu 23. ožujka, u riječku Crkvu stiže novi gost, ovog puta je riječ o iskusnom techno ratniku Ramonu Tapiu kojem će se na glazbenom putovanju pridružiti i Life4funk, Katarina G. & Leclerc te Zopester.

Što dobijete kada dijete Nizozemke i revolucionarnog čileanskog glazbenika uplovi u glazbene vode belgijske techno scene u nastajanju? Dobijete Ramona Tapiu. Glazbeno ga je školovala nizozemska techno scene, a u stvaranju vlastitog zvuka su mu pomogli južnoamerički korijeni. Zvuk Ramona Tapie je spoj hardgroove techna s organskim, tribalnim ritmovima i perkusijama. Iza sebe ima stotine uspješnih izdanja, a od 2012. je vlasnik i etikete Say What? Recordings koja je dugi niz godina među vodećim techno etiketama na Beatportu. Osim što niže uspjehe u studiju, ime Ramona Tapie se često mogu naći diljem svjetskih plesnih podija, kao i na festivalima poput Tomorrowlanda i Lovelanda.

Life4Funk je dugogodišnji akter na sceni koji je za pultom od ’95, a zajedno s prijateljima vodi riječku Crkvu već deset sezona. Katarina G. & Lecler su DJ par čiji glazbeni opus seže od housea, preko deepa, techa, acida pa sve do progressiva i techna. Zopester je iskusni riječki DJ, dobropoznat u lokalnim underground house i techno krugovima.

“Ostavite svakodnevnicu iza sebe i uživajte u noći prepunoj dobrih vibracija! Vidimo se na dance flooru!” poručuju iz Crkve.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: RAMON TAPIA (NL) at Crkva Club

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2