Skip to main content
  • 18.03.2024.

25 godina Kontrapunkta u fotogaleriji

Prošle subote Kontrapunkt je slavio 25 godina uz glazbeni program koji je sastavio jedan od osnivača Eddy Ramich

Piše: 

Iako su nedjelje učinile Kontrapunkt programom koji se od kraja 90-ih počeo urezivati u srca, sada starije generacije partijanera, ništa lošija nije bila odluka da se proslava 25. rođendana u Petom Kupeu održi u subotu. Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji niže.

Eddy Ramich nam je nedavno u intervjuu objasnio najzanimljivije činjenice ovog klupskog programa koji je obilježio dobar dio njegovog glazbenog razvoja, kao i kolege mu Zvonimira Duspera (Dus), pošto su to pokrenuli kao Eddy & Dus.

U Petom Kupeu glazbeni odabir Eddya bio je šarolik – od DJ-anja do live izvedbi – Lea Lisa, Hazy Pockets, Session Victim. Video isječci s nastupa su niže na Instagramu.

Dodajmo i to kako Peti Kupe slavi iduću subotu 23.03. svoj drugi rođendan uz Gerd Jansona, Sedefa Adasia, Pepia i Zuzu, a ulaznice su dostupne na Entrio.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2