Skip to main content
  • 21.04.2019.

Ispred kuće mućki ubijen glumac Bradley Welsh iz Trainspottinga 2

Prije nekoliko dana ispred svoje kuće u škotskom Edinburgu ubijen je glumac Bradley Welsh.

Piše: 


Proslavio se ulogom u filmu Trainspotting 2 zajedno sa glumcima Ewan McGregor, Johnny Lee Miller, Robert Carlyle i Ewen Bremner gdje je igrao ulogu gangstera kao Mr Doyle.

42-godišnjak je inače bivši britanski šampion boksa koji je osvojio ABA naslov u lakoj kategoriji. U mladosti je kako je i sam priznao za Scottish Sun bio huligan koji se bavio kriminalnim radnjama pa je zbog iznuđivanja i upotrebe vatrenog oružja bio i u zatvoru. Sudjelovao je poslije u različitim humanitarnim projektima i pokušavao pomoći mladima da ne upadnu u kriminal koji je i sam okusio. Držao je Holyrood Boxying Gym centar gdje je provodio tu misiju.

Samog autora romana Trainspotting (prema kojemu je napravljen film), Irwine Welsha njegova smrt je zaista pogodila i za Manchester Evening News je priznao kako mu je srce slomljeno. Istraga je u tijeku.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk