Skip to main content
  • hacienda vodice
  • 20.01.2013.

Izbio požar u vodičkoj Haciendi

Jutros u 05.05 sati buknuo je požar u popularnoj vodičkoj diskoteci Hacienda i gotovo je cijelu uništio. Potpunu štetu spriječili su brzom intervencijom pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Vodica, ozlijeđenih srećom nema.

Naslovna foto

hacienda vodice

Za sada se ne zna uzrok požara. Moguće je da je izbio zbog kvara na instalacijama, a nije isključeno ni podmetanje, s obzirom da je Hacienda prošlog ljeta u više navrata bila poprište tučnjava s redarima, kamenovanja, a u kolovozu prošle godine u klubu je izboden jedan muškarac.

U trenutku požara diskoteka nije radila, a vatra je progutala krovište i dio unutrašnjosti diskoteke u kojem je i ured 37-godišnjeg vlasnika iz Zagreba. Prema pisanju Jutarnjeg Lista, Hacienda je imala noćnog čuvara kao i sustav video-nadzora, te će razgovor sa istim kao i pregled snimaka policiji umnogome koristiti u svrhu utvrđivanja okolnosti nastanka požara. Požar su vatrogasci uspjeli ugasiti u 7,30 sati i tako spriječili da se vatra ne prošiti dalje na okolno područje.

Policijski očevid, istraga i utvrđivanje štete su u tijeku.

hacienda

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk