Skip to main content
  • 5.04.2018.

Izravan prijenos svjetske premijere Jeff Millsa

Techno susreće klasičnu glazbu u novom znanstveno-fantastičnom projektu Jeff Millsa inspiriranom multi-senzorskim kompozicijama.

Piše: 


"Lost in Space" je egzotično glazbeno putovanje u nepoznato. Istražuje područja izvan svemira; budućnost napredovanja čovječanstva u svemirskom putovanju i pokušaj kolonizacije drugih planeta kroz njegove misli. Ovaj futuristički elektroničko-klasični projekt inicijalno je objavljen krajem 2017. kao LP sa pet traka.

Pionir techna se vraća u "Halle aux grains" (koncertna dvorana koja se nalazi u francuskom Toulouseu) po drugi put suradnjom s ONCT orkestrom (Orchestre National du Capitole Toulouse). Pod direkcijom Christophea Magoua predstavit će svjetsku premijeru LP-a "Lost in Space".

Jedan od danas najuzbudljivijih DJ-a, producenata, kompozitora i vizualnih umjetnika Jeff Mills slavljen je u pjesmi repera poput Eminema; dobitnik priznanja francuskog Ministra kulture.  Za desetljeća kvalitete, inovacije i doprinosa gospodin Mills je u Francuskoj dobio priznanje gdje je imenovan je časnikom reda umjetnosti i književnosti na privatnoj ceremoniji u Institut du Monde Arabe u Parizu, a medalju mu je dodijelio predsjednik reda Jack Lang. Millsovo priznanje ovime slijedi ono iz 2007. kada je već proglašen vitezom reda umjetnosti i književnosti.
{youtube}gOgZuWOT-io{/youtube}

Premijera će se moći pratiti uživo večeras 6. travnja u 20h preko slijedećih platformi:

Medici.tv
Arte.tv

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2