Skip to main content
  • alt
  • 16.05.2017.

Jakopetz slavi roćkas i promovira hard techno izdanje

Depo Klub predstavlja poseban i multinamjenski event u subotu, 20.05. jer njihov resident DJ Fabian Jakopetz slavi rođendan.

Piše: 


Tom prigodom prvi put će ekskluzivno predstaviti jednu od poznatijih i uspješnijih "regionalnih njuški", moćnog i talentiranog producenta i DJa, RanchaTeka s kojim ujedno kroz ovaj party promovira zajednički single pod imenom "Music Takes Me" koji je izašao na Hash Records, a tako i pronašao svoje mjesto na top 100 Beatport Hard Techno ljestvici.

RanchaTek uživa podršku većine slavnih Techno i House DJ imena današnjice poput Carl Coxa, Umeka, D-Unityja, Spartaquea… Gotovo da i nema DJa u Techno i House sceni koji nije barem jednom zasvirao njegov uradak. Kako bi se cijela ova prića zaokružila, u goste dolazi riječki promotor, organizator i DJ Labozz koji je organizirao neke od važnijih "Underground Rijeka" evenata posljednjih nekoliko godina održavajući Techno scenu na Kvarneru stabilnom.

Osim što Fabo slavi rođendan i promovira kroz ovaj event svoj novi single, ovaj event će biti i njegov oproštajni party, barem do jeseni jer odlazi na sezonski posao i seli svoj sound u The Bunny club Vodice gdje će održavati svoju ljetnu DJ rezidenciju. Ulaznica 30 kn.

alt

Poslušajte Fabine dancefloor bombe i after party trake koje bira za KS.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk