Skip to main content
  • 12.03.2024.

Jeste li spremni za polijetanje? BSH dovodi East End Dubsa na zagrebački aerodrom

Stari aerodromski terminal će ponovno otvoriti svoja vrata, kako bi primio nove putnike.

Piše: 

Iz istočnog Londona u Zagreb, u petak 5. travnja, stiže East End Dubs koji predvodi novi jedinstveni BSH plesnjak u zagrebačkoj zračnoj luci. Terminal Pleso ponovno postaje plesni podij, a uz renomiranog engleskog DJ-a još sviraju Elena Mikac, Marcel, Pablo Panda i Yakka.

East End Dubs je personifikacija londonske underground house scene. Engleski DJ svoje house ritmove s daškom acida i UK garagea nosi diljem svijeta, a tijekom ljeta ga se može uhvatiti na važnim rezidencijama na Ibizi. Njegovo ime se može redovno vidjeti u Amnesiji, Cova Santi i DC-10. Tvorac je cijenjene Eastenderz etikete i party brenda, poznatog po podržavanju novih talenata i mjesta na kojoj underground house teškaši objavljuju svoje trake.

Posadu za polijetanje s Plesa zaokružuju poznate domaće snage: Elena Mikac, nagrađivana DJ-ica i predvodnica novog vala na sceni. Marcel, predstavnik riječke scene i Liminal kolektiva. Yakka, godinama jedan od najaktualnijih i traženijih hrvatskih house DJ-eva te Pablo Panda, tvorac samog BSH eventsa.

Stari putnički terminal Pleso do prije nekoliko godina bilo je mjesto s kojeg se odlazilo u svijet. Ima zanimljivu povijest, a svoju prvu modernu putničku zgradu dobiva 1966. godine. Stara zgrada u svoje je vrijeme bila supermoderna i izazivala je divljenje. Danas je pak podsjetnik na neka stara vremena i ovog će puta ponovno oživjeti kao plesni podij za tisuće partijanera.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: BSH invites East End Dubs – Zagreb Airport 2024

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk