Skip to main content
  • circo loco
  • 20.11.2012.

Kako Circo Loco slavi Novu Godinu?

Kako bi bili sigurni da će 2013. početi baš kako treba, Circo Loco ekipa iz snova nažalost neće ispuniti naše snove i uvesti nas u narednu godinu svojim nastupom u Hrvatskoj, ali to ne znači da među vama nema sretnika koji namjeravaju skoknuti do Londona.

Naslovna foto

Circo Loco

Nakon što su vrhunskim line-upom u klubu DC10 koji od svih klubova na Ibizi najviše odiše underground kulturom, zatvorili još jednu nezaboravnu sezonu, Circo Loco se vratio u London i započinje jednu novu priču i to onu novogodišnju.

{youtube}B6wdHWisetM{/youtube}

U O2 Academy Brixton Areni 1. siječnja 2013. nastupit će kao glavne zvijezde današnjeg underground zvuka Seth Troxler i Maceo Plex koji je ovih dana u javnost pustio i drugu stranu EP-a "Space Junk", singl "Simulation". Nastupaju i Detroitski techno pioniri Shaun Reeves, Tania Vulcano, Davide Squillace i Clive Henry te System Of Survival i Cirillo kao zaključak ovog line-upa.

{soundcloud}https://soundcloud.com/oldschool80/maceo-plex-stimulation{/soundcloud}

Prvi kontigent ulaznica već je resprodan u prvih 10 minuta nakon što je pušten u prodaju, ostali kontigenti ulaznica koje se kreću po cijeni od 37.50 funti su još uvijek dostupni, ali ako je London u vašoj novogodišnjoj opciji ne oklijevajte, ovo je party koji ne smijete propustiti ni za živu glavu. Ah da bar možemo tako započeti Novu Godinu.

o2 brixton

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.