Skip to main content
  • tiesto
  • 20.11.2012.

Tiesto i Bono zajedno protiv AIDS-a

Tiesto se pridružio frontmenu grupe U2, Bonu Voxu kako bi zajedno mobilizirali fanove plesne glazbe u zajedničkoj borbi protiv AIDS-a i kako bi omogućili novim generacijama da se rode bez opasnosti od zaraze HIV-om.

Naslovna foto

tiesto

Tiesto se u ulozi jednog od najpoznatijih elektronskih glazbenika priključio organizaciji RED koju su još 2006. osnovali Bono Vox i  Bobby Shriver i dosada prikupli preko 200 mlijuna dolara za borbu protiv AIDS-a.

Iz ove je suradnje proizašla kompilacija „DANCE (RED), SAVE LIVES“ koja će biti popraćena i live streamingom s Stereosonic Festivala u Melbourneu u Australiji na svjetski dan borbe protiv AIDS tijekom vikenda 1. i 2. prosinca. U steraming ćete se imati priliku uključiti ovdje.

{youtube}Kc2XgAMy_6k{/youtube}

Kompilacija koja izlazi 27. studenog također uključuje Calvin Harrisa, Aviciija, Dipla, Laidback Lukea, Martina Solveiga te ekskluzivnu suradnju za ovu priliku između Tiësta i Bona na U2-ovoj pjesmi „Pride“.

tiestobono

Tiesto na ovakvu vrstu suradnje sa zadovoljstvom pristo jer je kako kaže i sam postao svjestan posljedica AIDS-a tijekom svog posjeta Africi 2006. „Sada svijet ima priliku osigurati da se djeca do 2015. ne rađaju više zaražena HIV-om i uz pomoć fanova dance glazbe dignut će se glas da se ova zamisao sprovede u djelo.“ – zaključuje Tiesto.

Ukoliko i sami želite kupiti album „DANCE (RED), SAVE LIVES!“ i spasiti nekome život posjetite www.joinred.com.

{youtube}sxFY861LR2E{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2