Skip to main content
  • 5.07.2020.

Kaos u Londonu: Policija zasuta bocama nakon što je pokušala prekinuti Rave

Interventne policijske snage gađane su bocama, limenkama pive, ciglama i ostalim predmetima nakon što su pokušale prekinuti ilegalni rave u na imanju Havelock Close u četvrti White City (zapadni London).

Piše: 


Policija je u tom trenutku bila u puno manjem broju što su Raveri iskoristili i odlučili ih napasti te potjerati nekoliko ulica dalje.


Foto: London News Pictures

Ozlijeđeno je 7 policajaca, te su demolirana brojna vozila

Policajci su reagirali nakon što su građani prijavili buku, nasilje i okupljanje velikog broja mladih na jednom mjestu. Navodno su se na tom Raveu trebale obračunati bande iz zapadnog i južnog Londona što je već u prijašnjim ilegalnim raveovima dovelo do nasilja i nereda.

U pomoć policiji potom su stigle i teritorijalne snage za obranu kao i helikopter. Tražili su od publike da odmah napuste područje ilegalnog ravea. U Londonu je u posljednjih nekoliko tjedana došlo do brojnih sukoba između policije i partijanera koji su prisustvovali ilegalnim zabavama.

Carl Cox: Ilegalni partiji se događaju jer su mladi ljudi frustrirani

Prije desetak dana 22 policajca su ozlijeđena prilikom napada nakon pokušaja prekidanja ilegalnog Ravea u Brixtonu na jugu Londona.

Izvori: The Sun i Express

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2