Skip to main content
  • kerri chandler
  • 9.02.2013.

Kerri Chandler razjasnio što se dogodilo u Rexu

Prošli je tjedan glavna tema razgovora među poklonicima elektronske scene u svijetu bio video klip iz pariškog kluba Rex gdje je Kerri Chandler  glasno izrekao što misli o komercijalnoj EDM glazbi.

Naslovna foto

kerri chandler

Iz videa koje smo priložili tada, a niže ga još jednom ponavljamo većina nas donijela je zaključak da je netko iz publike tražio neku od glazbenih želja koje su uvrijedile house veterana do te mjere da je odlučio uzeti mikrofon u ruke i poručiti što misli.

{youtube}l8m_QI-_DFc{/youtube}

Međutim to nije bio slučaj. Kerri je odlučio na svom Facebook i Twitter kanalu objasniti kako ne bi bilo zabune da ga nitko nije tražio da pušta komercijalnu dance glazbu, ni DJ Deep koji je nastupao tamo pa ni osoblje Rexa, evo što kaže: „Želim samo razjasniti da me ni nije DJ Deep niti bilo tko drugi u klubu Rex tražio da puštam komercijalnu glazbu. Bilo je to pred kraj večeri i htio sam puštati više deep stvari. U Rexu mi je oduvijek bilo omogućeno da puštam što želim i jedva čekam ponovno nastupati tamo. Hvala svima na podršci“.

Očito je Kerri htio samo naglas izraziti svoju strast prema underground glazbi i održati kratki govor kojim poručuje što misli o trenutnim glazbenim trendovima.

No iz njegove izjave čitatelji su stekli dojam da je Rex klub u kojem se ograničavaju DJi ili da se pušta komercijalna glazbe, što nije točno, a ako je slučajno netko iz publike i naljutio Kerrija klub definitivno nije odgovoran za to.

Inače tu su večer s Kerrijem nastupali i DJ Deep, Joe Claussell i Jerome Sydenham, klub Rex je slavio 25 godina postojanja i party je trajao do 7 ujutro. Sasvim je moguće da će uskoro netko semplirati njegove riječi i eto hita.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2