Skip to main content
  • 9.04.2020.

Kevin Saunderson ima koronavirus. Svima nam je poslao važnu video poruku!

Jedan od tvoraca Detroit techna, Kevin Saunderson nalazi se u kućnoj samoizolaciji nakon što je testiran na COVID-19.

Piše: 


Kevin Saunderson je u utorak podijelio video o svom zdravstvenom stanju u kojem ističe da nije očekivao da će biti pozitivan na koronavirus.

"Da budem iskren, nikad nisam očekivao da ću morati snimiti ovakav video, ali gledaj me, moj Bože!"

U videu navodi da se borio sa simptomima gripe 14 dana, sada je dobio medicinsku potvrdu da se zarazio koronavirusom. Fanovima je poručio:

"Osjećam se dobro i jednostavno ću ostati u svom domu, svojoj spavaćoj sobi i nastaviti se opuštati. Pijem puno tekućine, unosim vitamine u svoje tijelo, jedem zdravo. Samo sam htio da svi znaju da sam dobro. Radujem se što ću se vratiti poslu kad to bude moguće, te provoditi vrijeme s obitelji i baviti se glazbom".

"Hvala vam na svim ljubaznim riječima, pozitivnost i energija su me definitivno učinili boljim. Mir i ljubav svima, ostanite jaki!

Budite odgovorni. Uzmite to ozbiljno, operite ruke i očistite sve oko sebe."

Kevin Saunderson tvorac je himni Good Life i Big Fun pod aliasom Inner City. Sa Derrick Mayom i Juan Atkinsom jedan je od članova belevilške trojke koja je stvarala Detroit techno. Dobio je nagradu za životno djelo 2016. kada je proglašen počasnim građaninom Detroita.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2