Skip to main content
  • alt
  • 20.06.2015.

Party na Medvedgradu!

Ponad Zagreba suvereno se smjestio maleni utvrđeni komad svijeta s velikom snagom koja se može mjeriti jedino s poviješću i onime što je sve ovaj kamen vidio kroz stoljeća.

 
Upravo to je onaj osjećaj u zakutcma zaspalih priča kada imaš osjećaj da te zidovi koji su vidjeli najgore zavjere i spletke i najljepše ljubavi gledaju jednako kao i ti njih.

alt

 
Srednjovjekovna tvrđava iz 13. stoljeća koja bdije ponad zagrebačkih krovova u svoju knjigu će upisati još jednu bajku, ovog puta glazbenu bajku BSH Medvedgrad Fortress Partyja. Ideja jedinstvenog partyja je spremiti Sunce na počinak i pozdraviti Mjesečinu na jedinstvenim ekskluzivnim lokacijma uz glazbu koja te natjera da digneš ruke prema nebu i smiješ se.
 
Događanje započinje u 16 sati i podijeljeno je na dva stagea. Na BSH stageu unutar zidina će vas rasplesati Mario Amarillo, Matroda te BSH rezidenti Room 33, Marko Halaus i Borna Kokić.

alt

 
Izvan zidina smjestio se pravi underground  gdje vas čekaju nositelji vodećih etiketa, programa i radijskih emisija elektronske glazbe – Blacksoul, Jan Kinčl Zero, Tom Bug, Pete Dux i Scope dvojac. Upadi su još dostupni zgrabi ih što prije ovdje!
 
Dođi, oderi jedan za pamćenje s ekipom na krovu Zagreba i ostavi komad sebe u Medvedgradskoj šumi. Tko zna možda pronađeš i legendarno blago koje je legendarna zla Crna Kraljica sakrila unutar ove utvrde. Noćas je sve moguće, glazba tutnji, duhovi su živi!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2