Skip to main content
  • 12.06.2024.

Izdvajamo 6 festivala koje ovog ljeta trebate posjetiti na plaži Zrće

Nakon što smo objavili veliki festivalski vodič, sada se fokusiramo na jednu od najpopularnijih party lokacija u Hrvatskoj te donosimo pregled najvažnijih festivala koji će se održati na njoj ovog ljeta.

Piše: 

Naslovna foto

Lorenzo TNC & Luisa Art

Hideout festival – od 23. do 27. lipnja

Jedan od najdugovječnijih festivala na Zrću se i ove godine vraća u Aquarius, Euphoriju, Kalypso, Nou i Nomad. Britanski organizatori ovog ljeta dovode Alana Fitzpatricka, Bicepa, Eats Everythinga, Gorgon City, Sam Divine, Skreaam, Solarda, Sonnyja Foderu, VTSS i još preko 60 drugih imena.

Verknipt Croatia – od 30. lipnja do 4. srpnja

Verknipt s petodnevnim “hard techno” ljetovanjem debitira u Hrvatskoj, a na njega u Kalypso i Noa Beach Club dovodi preko 50 imena među poput 6EJOU live, Basswell, Carv, Dion, Oguz, T78 pres. Activator, Xenia i drugih.

Dropzone – od 7. do 12. srpnja

“Hard dance” raj tijekom 6 dana priprema 21 party koji će se održati u Aquariusu, Kalypsu, Noi, Nomadu, Papayji i Rocksu. Potvrđeno je više od 80 imena, među kojima su i Atmozfears, D-Block & S-Te-Fan, D-Sturb, Da Tweekaz, Darren Styles, Ran-D, Sub Zero Project i drugi.

Unkonscious Festival – od 16. do 19. srpnja

Najveći azijski trance brend sprema svoju prvu inačicu na europskom tlu. Domaćin Unkonscious Festival je Noa Beach Club, a za pultom će se naći Activa, Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Will Atkinson i brojna druga dobro poznata trance imena.

Barakkud – od 11. do 15. kolovoza

12. izdanje Barrakud festivala će se održati u Aquariusu, Kalypsu i Papayji. Među potvđrenim imenima na kompletiranom lineupu nalaze se Charlie Sparks, Fatima Hajji, Gordo, Korolova, Marco Faraone, Mau P, Meduza, Stella Bossi i drugi. Osim što će festival trajati četiri dana, talijanski organizatori pripremaju dodatni dan, sa specijalnim live showom kojeg će odraditi Paul Kalkbrenner.

Sonus festival – od 18. do 22. kolovoza

Sonus, jedan od najutjecajnijih festivala u Europi, dosad je prestavio preko 60 svjetskih izvođača te tri ekskluzivna b2b seta koja će se održati u klubovima na plaži Zrće. Tijekom pet dana i pet noći u Aquariusu, Kalypsu i Papayji za pultom će se izmijeniti zvijezde poput Adama Beyera, Adriatique, Dax J, Ellen Allien, I Hate Models, Joseph Capriati, Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Seth Troxler, Stephan Bodzin live, Sven Väth i brojni drugi. Regionalne ulaznice su u prodaji putem web stranice organizatora.

sven desk
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.