Skip to main content
  • jeff
  • 30.01.2016.

KS Promo: Eklektični elektronički Jeff Jarunsky

Ti dragi naš možeš biti najbolji u svom polju, možeš biti kreativni genije globalnog ranga, ali ako nitko ne zna za to što možeš u digitalno premreženom svijetu jednako je kao i da ne možeš.

 
Postoji razlog zašto su veliki umjetnici prije većinom vrhunac slave doživljavali kada bi zaspali pod humusom. Nedostatak masovnih medija. Trebalo je vremena da recimo ekipa iz Grčke skokne kroz dane, tjedne i mjesece u udaljene krajeve zemlje ili na druge kontinente s vijestima o umjetnosti, filozofiji, glazbi, znanosti… No ti si sada blagoslovljeno dijete bogova interneta pa KS s misijom da da priliku mladim neafirmirancima jaše dalje u svom Promo serijalu.
 
Gospodin aliasa Jeff Jarunsky eklektični je glazbofil već dugi niz godina, a elektroniku s vlastitom mješavinom začina počeo je predstavljati 2014. u Taban baru i hostelu na programu Break Tha Funk. Žanrovski je harmonikaš koji se rasteže svime od downtempa, chilla, hip hopa preko reggaea, soula, funka, funky breaksa i nudisca do housea, deepa pa čak i sporijeg techna.

 
U nastupe si je u mladici karijere već upisao kultna zagrebačka gnijezda elektronike pa ste ga mogli loviti u Funku, Katranu, Laubi, Grey Roomu (Medika), Depou te na eventima snowboard kluba Jeti na zagrebačkom Sljemenu, Wake parka na Jarunu i umjetničkog kolektiva Pimp My Pump. Stoga posudi uho Jeffu i chillaj u subotnjem popodnevu. Laki vam bili podiji noćas!
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2