Skip to main content
  • alt
  • 3.12.2014.

Lažni Steve Aoki na Stereosonicu?

Na Stereosonic Festivalu u Australiji dogodio se neobičan eksperiment kada je Jarrad Seng, koji zaista nalikuje Aokiju zalijepio još i lažnu bradu i prošetao uokolo.

 
Kako malo po malo u medijima EDM zvijezde postaju sve veće ličnosti koje svojom pojavom zasjenjuju samu glazbu kojom se bave moguće je da se pojavio novi trend. Inspiriran viralnim njujorškim catcall videom u kojem djevojka šutke satima šeće ulicama New Yorka i snima reakcije.
{youtube}b1XGPvbWn0A{/youtube}
 
Po gledanju videa gospodin Seng je došao na ideju da bi mogao na trenutak sjesti u Aokijevu kožu i vidjeti kao je biti Steve. Ovo je čak omogućilo Sengu da u jednom trenu nabaci crowd surf  dok je stvarni Aoki vrtio svoj set. Čini se da je bilo dobro i pozitivno iskustvo.
 
Jarrad sam je video opisao ovako: “Da, često me zamijene s Aokijem, događa se svaki tjedan već nekih pet godina… na glazbenim festivalima, u barovima, na Instagramu… čak jednom i na ulicama Barcelone. Stoga  sam se, neki dan kada sam vidio njewjorški catcall video, pitao što bi se dogodilo ako bi načinio istu stvar… ali kao Steve. Na Stereosonicsu. Gdje je bio headliner.”

alt

 
I tako je ovaj dvojnik tri sata snimao reakcije festivalaca na njegovu pojavu i editirao ih u ovaj kratki video. Čak je i sam Aoki na kraju videa u telefonskom intervju rekao kako je primijetio tipa koji izgleda baš kao on.  Pa ako vas zanima kako je biti Steve na festivalu, oko ovdje.
{youtube}cBVJ3gYojeI{/youtube}
 
 
sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju