Skip to main content
  • 25.10.2023.

Legendarni miljenici plesne scene – Crazy P ove subote u Petom Kupeu

Britanski hitmejkeri vraćaju se u Zagreb kao soundsystem uz nastup uživo nastup pjevačice Danielle Moore. U petak će klub u Trnjanskoj 5 rasplesati i afro-house zvijezda SAFAR.

Piše: 


Discoton / Crazy P, 28.10.

Uglađeni underground disco, duboki elektronički zvukovi, blještavi pop trenuci ili jednostavno plesna glazba s glasom, srcem i dušom – sve to je legendarni bend Crazy P. Već više od 20 godina su među najcjenjenijim pripadnicima britanske plesne scene. Omiljeni i u Hrvatskoj, Crazy P vraćaju se 28. listopada kao soundsystem kojim kombiniraju svoju glazbu i vokalni nastup pjevačice Danielle Moore.

Svoju veliku popularnost mogu zahvaliti jedinstvenim nastupima uživo te melodičnim disco i house ritmova koji teku kroz njihove setove. Upravo širinom njihovog djelovanja, ugrađenom u inovativne DJ setove i nastupe uživo, osvajaju i dalje novu i mlađu publiku, dok ih nadolazeće generacije smatraju referentnom točkom.

Ponosni na svoju povijest, Crazy P vješto balansiraju između starog i novog. Još uvijek imaju zgusnuti raspored sa zabavnim nastupima diljem svijeta, kako u prestižnim klubovima, tako i na festivalima.

U novom izdanju Discotona pridružuju im se Antonio Zuza, voditelj Petog Kupea i diskografske kuće Imogen Recordings, te po prvi put DJ Roman. Ovaj mladi Karlovčan svirao je gitaru u pop i indie rock bandu, a slušajući najrazličitije žanrove razvio je istančan ukus za odabir glazbe koji ga je doveo do niza nastupa u klubovima u Karlovcu i Zagrebu

Ulaznice se mogu nabaviti online: www.entrio.hr/event/discoton-w-crazy-p-soundsystem-15661

event: www.facebook.com/events/559474179652319

paul 1 desktop
paul 2 mobile
Vezani članci
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
promo djs
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.