Skip to main content
  • 25.10.2023.

Povratak u zlatno doba techna uz Old Kitchen

U subotu 4. studenog, klub Cvetlicarna u Ljubljani okupit će ljubitelje old school techna na svojem Old Kitchen vinyl eventu!

Piše: 


Najveći Old Kitchen event do sada, ovoga puta dovodi jedan od najjačih timova zlatnog doba techna, sa 3 internacionalne zvijezde Boriqua Tribez, Cristian Varela & Gaetano Parisio, zajedno sa lokalnom podrškom Veztax & Gumja.

Boriqua Tribez, koji je za Dj pultom još od 1989., ostavio je znatan trag izdavajući ploče za poznate izdavačke kuće kao sto su Recycled Loops, Ingoma, HzTrax etc. Također izdaje i svoj Label Basics, te kasnije Cubanita.

Cristian Varela je kao dj i producent, priznat kao jedan od pionira techna u španjolskoj. Probio je svoj put svirajući izvanredne techno setove na čak 4 gramofona! U više od 25 godina karijere, izdao je mnogobrojne solo EP-je za izdavače u rasponu od Inteca Carla Coxa do njegovog vlastitog Pornographic Recordsa.

Gaetano Parisio, jedan je od najkonzistentnijih umjetnika u technu, objavljuje ploče od 90-ih koje ostaju glavne u kolekciji svakog respektabilnog vinyl dj-a. Suosnivač Napuljske techno škole, zadnje je predstavio GAETEK LIVE i ORIGENS, dj set s 3 gramofona kao znak svoje 25-godišnje karijere.

Za pultom će i kao lokalna podrška nastupiti Veztax (Vezotonik records), te Gumja (Techsturbation records) koji stoji iza techturbation labela zahvaljujući kojem ćemo se vratiti kroz vrijeme i zavrtiti ploče za ovaj jedinstveni old school techno događaj!

Ulaznice su dostupne kroz sustav Olaii.

sea star desk
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju