Skip to main content
  • 21.05.2021.

Let The Music Be Free preparty u Galleryu predvodi Manuel De La Mare

Ove subote, 22. svibnja za pultom zagrebačkog Gallerya vrti Manuel De La Mare iz Italije, te DANCElectricPHILIPE umjetnički direktor Revelina.

Piše: 


Preparty se održava povodom ljetne parade Let The Music Be Free festivala koji će se 21. kolovoza desiti na Jarunu uz preko 40 DJ-a i 7 pozornica, a prva najavljena imena su Marco Carola, Luciano, Claptone, David Penn, dok novi val izvođača stiže uskoro. Early bird ulaznice su puštene u prodaju preko Eventima

Manuel je godine prije pandemije provodio zatrpan u gaže i vrijeme u studiju, stvarajući sebi svojstvene sjajne mikseve i izdanja. Potvrde i pohvale stižu sa svih strana pa tako remiksanje velikih kao što su Adam Beyer, Richie Hawtin, Solardo, Mark Knight, John Aquaviva i Fedde le Grand donosi 2011. titulu najboljeg Beatportova remiksera kao šlag na torti nominacije za najboljeg deep house i techno umjetnika 2010.

Londonski Ministry of Sound, tokijski Womb, madridski Fabrik, Space na Ibizi, Amnesia Miami, Ultra Music Festival i Tomorrowland… svi oni gledaju Manuela kao dio svog najboljeg krda, a fan baza se širi na sve kontinente. Pitaš li se kojem žanru je predan, zateći ćeš ga negdje između housea i progressive-a i to uvijek na onoj efemernoj margini kvalitete koja jednako odgovara zagriženim underground posjetiocima kao i velikoj festivalskoj bini.

U suradnji s kolegama i prijateljima Alexom Kenjijem i Luigijem Roccom nastaje i 303 Lovers, inovativni glazbeno progresivni otvoreni label koji je posljednjih nekoliko godina debelo urezao svoj trag u podije i tenisice diljem globalne klupske scene kroz setove najznačajnijih elektroničkih umjetnika danas.

Navrati u subotu do Gallerya od 16h pa uživaj u elektronici puni šest sati i pripremi se za ljetnu paradu slobode, muzike i plesa.

LMF Preparty @ Gallery Club
https://www.facebook.com/events/189804886317060

LMF Festival @ Jarun
https://www.facebook.com/events/217557559843549

Više informacija možete doznati i na službenim profilima na društvenim mrežama
https://www.facebook.com/LMFfestival/
i https://www.instagram.com/lmffestival/

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.