Skip to main content
  • 12.10.2022.

LMF festival vodi 15 hrvatskih DJ-eva u Las Vegas

Hrvatski festival LMF premijerno predstavlja domaće snage američkoj publici u Las Vegasu

Piše: 

Nešto ranije ove godine, kada su iz organizacije najavljivali ljetno izdanje LMestivala na Jarunu, spomenuli su kako će se festival preseliti i u druge krajeve svijeta, ali započetak ove jeseni u Las Vegas.


Foto Todor Milivojević

Najavljeno obećanje je ispunjeno. LMF Las Vegas – Episode 01 je službeno najavljen i stiže u Las Vegas 4. i 5. studenog. Popularno zvani Grad grijeha će ugostiti 15 eminentnih DJ-eva iz Hrvatske koji će predstaviti svoju glazbu u prostoru zvanom AREA15.

Lijepu našu sa zvukom techna i housea preko bare će predstavljati redom Dallerium, Damir Ludvig, Dancelectric, DJ Jock, Elena Mikac, Joe2Shine, Kosta Radman, Kraundler, Marina Karamarko, Tom Bug, Tomo in der Muhlen, Vedran Car, Wekingz i Yakka.


Osim predstavljanja naše scene američkom tržištu,LMF Las Vegas – Episode 01 će imati i humanitarni karakter. Sav iznos zarade od prodaje ulaznica će se donirati humanitarnoj organizaciji “In Place of War”, koja koristi kreativnost i umjetnost na mjestima sukoba kao alat za pozitivne promjene.

 

 

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk