Skip to main content
  • alt
  • 8.08.2015.

Loco Dice se raskomotio u hip-hop i techno mikseru

Iza krinke aliasa Loco Dice krije se tuniški DJ i producent Dice Corleone udobno smješten na glazbenu scenu Düsseldorfa,  koji sada zove domom.

 
Izdanja su mu se do sada pojavljivala na velikim globalnim labelima kao što su M_nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty i Cocoon. U njegovu radu ima ponešto za svakoga, za sanjare koji gledaju u nebo, za yuppije koji dane provode u uredima, za klince koji tek upadaju na scenu i iskusne stare partijanere. Uspjeva uhvatiti prolaznu emociju u vrlo neprolazni masivno prisutni beat.

alt

 
No kada je kretao u 90-ima polazište je za njega bio hip-hop koji je kasnije evoluirao u ljubav spram svega elektroničkog i sintetičkog. Ali sada se vraća na iskon i izbacuje službeni video za traku na kojoj surađuje s britanskim rapperom Giggsom ,“Get Comfy (Underground Sound, Suicide)”
 
Od prvog samostalnog albuma 2008. “7 Dunham Place” pa do danas Loco Dice si je gradio reputaciju kao jedno od najtraženijih imena u houseu i technu pa ste ga tako mogli uhvatiti na Timewarpu, u ibiškom DC-10, kao rezidenta ili kao meštra parade na HYTE partijima u Amnesiji.
 
Tako da udobno se smjestite, raskomotite se utonite u zvuk i osjećajte se kao kod kuće u novoj “Get Cosy” traci, a kao stalni dodatak audioteci možete je kupiti ovdje.
 
{youtube}HjZxz9oJtb8{/youtube}
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2