Skip to main content
  • 2.09.2022.

Lola Palmer na bajkovitoj plaži Cesarova u Medveji

Party s kojim se zatvara ljetna sezona partijanja na otvorenom na Kvarneru

Piše: 

Poznata plaža u Medveji već godinama slovi za jednu od najboljih open air lokacija na Kvarneru na kojoj se pleše isključivo uz underground elektroničku glazbu.


Foto Petr Korotkov (Google)

Nakon predivnih lokacija na kojima je Liminal ekipa ovog ljeta postavljala svoje stage-eve, kao što je frankopanski dvorac na Grobniku, mul na Voloskom i Ljetna pozornica u Opatiji, sezonu zatvaraju u idiličnoj uvali Cesarova gdje se nalazi bina i dancefloor kakvih se ne bi postidjeli niti veći etablirani festivali. Glavna gošća je ukrajinska DJ-ane s amsterdamskom adresom Lola Palmer koja je već jednom oduševila lokalnu publiku 2019. godine.

Karijeru je započela nakon prve velike suradnje sa svojim idolima Terry Lee Brown Jr.-om i The Timewriter-om na čijim je albumima radila kao producentica, ali i vokalistica. Posljednjih godina nastupa na velikim festivalima, kao što je primjerice Sonar, te u ozbiljnim klubovima diljem svijeta, a upravo se vratila s turneje iz Južne Amerike. Nastupaju još Bronski, Herya, Marcel i Marin Biočić.

Party se održava 3.9.; traje cijelu noć, do 6 ujutro uz ulaz od 60 (prije 00.00 h) / (nakon 00.00 h) 70 kn.

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2