Skip to main content
  • 2.09.2022.

PaleolitiK – Jezgra Mix

Ante Dugopoljac, sveprisutni Santiago Batacosta domaćoj publici poznat je kao jedan od udarnih domaćih techno igrača, no njegov mekši alter-ego PaleolitiK nešto je kasnije ugledao svjetlo dana

Piše: 

Glazbenu selekciju usmjerava na lakše pravce elektronike, a u ovom izdanju najčešće ste ga mogli čuti u sklopu šibenskog DJ kolektiva Tour de Sound.

Kao Santiago Batacosta naučio nas je na beskompromisni techno zvuk, a u PaleolitiK konceptu predstavlja nam svoju mekšu i melodičniju stranu. Funk, jazz, drum'n'bass, house, breakbeat i disco samo su neki od lepeze stilova kojima raspolaže bilo da se izražava kroz DJ set ili kao live act.

Pod oba aliasa brani boje šibenskog Decoded Recordsa i glazbene udruge Echo te je rezident koncepta Project Vojarna. Exit Festival i Ultra Official After Party samo su neki od festivala na kojima je nastupio, a ujedno je bio i rezident na plaži Zrće, domaćoj glavnoj party destinaciji. Trenutno marljivo radi na vlastitoj produkciji putem tri stilski različita projekta i prva ovogodišnja izdanja ubrzo će ugledati svjetlo dana.

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk