Skip to main content
  • m83
  • 29.06.2012.

M83 i Skrillex rade glazbu za filmove

Frontmen grupe M83 objavio je da radi na soundtracku filma u kojem glavnu ulogu ima Tom Cruise, dok je James Franco  glavni glumac u filmu za koji glazbenu podlogu radi kontoverzni dubstep glazbenik Skrillex.

Naslovna foto

m83

Redatelji filmova su svjesni koliko glazba također pridonosi popularnosti filmova, te da je elektronska glazba sada u svim porama života. Redatelj hollywoodskog blockbustera "Oblivion", Joseph Kosinski tako elektronsku glazbu koristi kao svoj prepoznatljivi efekt, ranije je u  filmu "Tron Legacy" radio sa Daft Punkom, a sad je prvu takvu priliku dao Anthonyju Gonzalezu, frontmenu grupe M83 koja je nadavno gostovala u zagrebačkoj Tvornici. Tom Criuse u njegovom filmu glumi vojnika koji je poslan na daleki planet kako bi uništio vanzemaljce.
{youtube}DJQQrjVmQG0{/youtube}
Naziv filma za koji će glazbu raditi Skrillex je "Spring Breakers", u režiji Harmoney Korine u kojem osim glavnog glumca James Francoa glume Vanessa Hudgens i Selena Gomez. Skrillexa je pozvao Randall Poster, glazbeni supervisor koji je na jednom njegovom koncertu uvidio koliko djeca „luduju“ na njegovim nastupima te koliko je u biti popularan u generaciji koja ne kupuje glazbu nego ju prati i sluša putem youtubea te koliko je njegova glazba u biti hipnotizirajuća.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk