Skip to main content
  • Marusha
  • 13.06.2010.

Marusha na Čigrađi 14.08. kao prednajava Love Paradea

Vraćaju se fenomenalni partiji na murtersku Čigrađu. 

Piše: 

Naslovna foto

Marusha

Po prvi put, na Murter Open Air Party, dolazi nam Rave & Techno kraljica, jedna i jedina,  Marusha. Žena koja je i kao dj, i kao producent promijenila tokove dance glazbe, te uvelike utjecala na ekspanziju i popularizaciju elektronske i klupske scene! Ukoliko želite osjetiti vremena slobode, pionira i početaka stvaranja techno scene, ovo je obavezan party i lektira za sve nostalgičare i ljubitelje elektronske glazbe! Osim toga, za to će se osim Marushe pobrinuti i sam ambijent prekrasne uvale Čigrađa, u ukupno 8.om izdanju Murter Open Air-a.

Ovim putem dajemo i priliku mladim dj snagama da se prijave, i da puštaju “rame uz rame” sa Marushom!

Zbog obiteljskih obaveza Marusha nastupa puno manje nego prije, te pomno bira svoje nastupe, zato je i ovo gostovanje svojevrsna "privilegija" za hrvatsku publiku! Nakon punih 7 godina u Dalmaciji, ne propustite vidjeti legendarnu Marushu, i osjetiti pravi duh LOVE PARADE-a, u uvali Čigrađa, 14.8.2010.!

support: Dj Keops

Warm up: NATJEČAJ ZA MLADE DJ NADE!

Šaljite svoje setove(max.30min) zajedno sa podacima na kis.marijan@gmail.com , i dvojica(ili dvoje) najperspektivnijih dj-a biti će izabrani da puštaju po 90min ispred legendarne Marushe!

Između ostalih, u izboru će sudjelovati i sama Marusha, a objava i najava izabranog line up-a bit će 15 dana prije partija.

Extras: special visuals and sound

Cijena karte: 70kn u predprodaji/80kn na ulazu

Predprodajna mjesta: Eventim, Lanterna(Čigrađa), TZ Murter,  Transport Footwear-Šibenik(Kralja Tomislava bb)i Transport Footwear Importanne(Zagreb)

(+posebna ponuda; prvih 100karata po 60kn! U posebnoj prodaji preko facebooka.)

sea star desk
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.