Skip to main content
  • 8.04.2020.

Massive Attack donirali 10 tisuća Funti za djelatnike na prvoj crti borbe protiv korone

Massive Attack donirali su 10.000 Funti za crowdfunding kampanju čiji je cilj pružanje besplatnih obroka osoblju NHS-a i ostalim djelatnicima koji su na prvoj crti borbe protiv koronavirusa

Piše: 


Bristol Food Union objavio je da je bend "izuzetno velikodušno i s ljubavlju potaknuo kampanju #FeedTheFrontLine sa 10k Funti!" Union je kolektiv restorana, poljoprivrednika i uzgajivača, a prije dva tjedna pokrenuli su crowdfunding "Feed The Frontline".

Inicijativa je prekjučer poslijepodne premašila svoj početni cilj od 20 tisuća funti. Brojni umjetnici širom svijeta doniraju novac za pomoć u borbi protiv koronavirusa. Prošli tjedan objavljeno je da je Madonna donirala miljun dolara za istraživanje cjepiva, dok je Elton John obećao isti iznos za pomoć oboljelima od HIV-a od ove bolesti.

Massive Attack su proteklih godina se isticali i kroz kampanje u borbi protiv klimatskih promjena.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2