Skip to main content
  • 18.10.2023.

Matroda i San Pacho među 40 najboljih producenata svijeta prema Tracklists

Ususret početku Amsterdam Dance Eventa, 1001tracklists je prezentirao svoju listu najboljih svjetskih producenata

Piše: 


1001tracklists otkrio je svoju “Top 101 Producers” ljestvicu kao i “The Future of Dance” listu za 2023. Najposjećenija web stranica za set liste već dugi niz godina kreira listu najboljih producenata, koja nastaje analizirajući podatke, a ne glasanjem za razliku od nekih drugih ljestvica.

Top 101 Producers” ljestvica se reflektira na razdoblje između 1. listopada prošle godine te 30. rujna ove godine, a kako iz 1001tracklistsa otkrivaju “Cilj ljestvice je predstaviti objektivnu, nepristranu listu producenata čija je glazba najviše bila podržana od kolega u 2023. – bilo u klubovima, na festivalima, streamovima ili na radijskim i podcast mixevima.”

Ovogodišnji broj jedan producent prema “Top 101 Producers” ljestvici je ponovno David Guetta kojeg u stopu prate Anyma na drugom mjestu te Meduza na trećem. Među deset najboljih producenata 2023. su se još našli Tiesto, Mau P, Steve Angello, Skrillex, Hugel i Hardwell.


Klikni ovdje za foto u većoj rezoluciji

Među najboljim svjetskim producentima se već godinama nalazi i zagrepčanin Matroda, koji se ove godine našao na visokom 36. mjestu. Četvrtu godinu zaredom Matroda se nalazi u svjetskom vrhu i među najboljih 40 producenata, a trake koje su mu pomogle da ostvari još jedan uspjeh su “Saturday Love”, “Throw Your Hands” i “Temperature”.

Ove godine, ljestvica najboljih svjetskih producenata bogatija je zajoš jednog hrvatskog DJ-a i producenta. Svoj debi na “Top 101 Producers” ljestvici je ostvario San Pacho i to na 39. mjestu, što je drugi najveći ulaz na ovogodišnjem izdanju. San Pacho je sa svojim trakama “Mamacita”, “Freak” i “Beat Go Bump” zavrijedo veliku podršku kolega.


 

Već tradicionalno, uz top ljestvicu najboljih svjetskih producenata, 1001tracklists objavljuje “The Future of Dance” listu talentiranih umjetnika čije vrijeme tek dolazi. Ove godine su izdvojili čak 100 imena, među kojima se ističu Brina Knauss, Eli & Fur, Lilly Palmer, Maz, Miss Monique, Mochakk i mnogi drugi. Kompletnu listu “The Future of Dance” možete provjeriti ovdje.

 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2