Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Matroda ponovno nastupio pred više 10-aka tisuća ljudi, ovog puta na EDC Orlandu

Ponedjeljak, 21 Studeni 2022

Hrvatski DJ nastavlja osvajati američko tržište i publiku

Nakon što je nastupio pred više od 50 tisuća partijanera na EDC Las Vegasu, Matroda se ponovno vratio na festivalski serijal Electric Daisy Carnival ovog puta u Orlandu.

Hrvatski DJ je odradio dva seta, jedan u B2B formatu s Bleu Clairom na intimnom Corona Electric Beachstageu, dok je u fokusu bio njegov set na popularnoj stereoBLOOM pozornici koja prima nekoliko desetaka tisuća ljudi.
 Osim što je Matrodin zvuk elektorničke glazbe napet desetinama tisuća Amerikanaca, na EDC Orlandu zainteresirao je i dvije partijanerice starije životne dobi koje su postale viralne na društvenim mrežama. Preko Twittera, Matroda im šalje pozdrave i zaključuje kako je njegova glazba za svakog. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATRODA (@matrodamusic)

 

 

Iza zagrebačkog DJ-a i producenta je uspješna godina

Objavio je novi EP u serijalu “Jack The House” i trenutno odrađuje istoimenu veliku turneju po Sjevernoj Americi, odradio vlastitu večer na Amsterdam Dance Eventu, zauzeo 19. mjesto na ljestvici najboljih producenata prema 1001tracklistsu te je nominiran za nagradu Ambasador u tri kategorije - “Ambasador Hrvatske u svijetu”, “House izdanje godine” i “Izvođač godine”.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by