Skip to main content
  • 13.12.2023.

Miljenik publike Du’Art se vraća na novo Future Scopeovo tanzanje u Boogaloou

Nakon godinu dana portugalski mezimac zagrebačke publike se vraća kao uvertira za sami finiš još jedne velike Future Scope godine.

Piše: 

U subotu 16. prosinca, Future Scope sprema pretposljednje tanzanje godine koje predvodi portugalski DJ i producent Du’Art, a za pultom na velikom flooru zagrebačkog Boogalooa mu se pridružuju Dexon, Gumja i Shipe. Završetkom glavnog programa, after hours se seli u malu sobu gdje će ritam do jutarnjih sati držati Shipe b2b Neroa.

Du’Art je vrsni portugalski DJ i producent, dobro poznat gost na plesnim podijima diljem Hrvatske. Njegov zvuk su kovali velikani poput DJ Rusha, Dave Clarka i Ben Simsa, a kroz gotovo 20 godina isprofilirao se kao meštar tehniciranja na tri decka sa bezkompromisnom selekcijom traka.

Dexon je srpski DJ s amsterdamskom adresom. Tvorac je InDeep’n’Dance Recordsa, rezident Melkwega, kao i kreator nagrađivanog klupskog programa Techno Tuesday Amsterdam. Gumja je DJ, producent, promotor i organizator. Kada publiku ne drma svojim hard techno zvukovima, vodi Techstrubation Records i organizira HardBeats događaje. Rasplesanu techno postavu zaključuju rezidenti Future Scopea – Shipe i Neroa.

“Poradite na kondiciji jer čeka nas pravo tanzanje do ranojutarnjih sati!” poručuju organizatori.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope w. DU’ART [16.12.2023.]

soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop