Skip to main content
  • 12.12.2023.

Yakka je složio remix Marayje i njene “Panamere” spreman za noćnu vožnju

Nagrađivani novogradiški DJ i producent proširio je svoju bogatu diskografiju s novim remixom kojeg je testirao cijelo ljeto.

Piše: 

Naslovna foto

Marko Edge

Domagoj Jakić poznatiji kao Yakka izdao je novi remix nadolazeće hrvatske pop pjevaćice Maraye – “Panamera“.

Obrada nosi simboličan naziv “Yakka Nightdrive Remix” koji odmah na prvu aludira da se radi o pravoj “vožnjici” idealnoj za noćni đir limenim ljubimcem. Remix kombinira Marayin glas, glazbene elemente originalne verzije s novim beatom i bass linijom u Yakkinom aranžmanu.

Original me dobio na prvu i odmah sam se javio Marayji da želim složiti remix. Zanimljivo je da je i njoj u isto vrijeme pala ideja kako bi super bilo da singl dobije dodatnu verziju. Odradio sam minimal deep tech vibe sa dosta manje vokala nego u originalu, što je karakteristično za glazbu s elektroničke scene iz koje ja dolazim. Cilj mi je potaknuti remix scenu i navesti regionalne DJ-eve da što više krenu ubacivati ovakve obrade u svoje setove.“ ističe Yakka.

Podsjetimo, novogradiški DJ je nedavno pokrenuo novi projekt “Domaće House Obrade” kroz koji predstavlja kompletan opus regionalne scene kad su u pitanju obrade domaćih umjetnika. “Panamera” u novom ruhu će sigurno svoje mjesto pronaći u nekom od nadolazećih DJ setova u spomenutom serijalu.

Yakkin Nightdrive Remix je dostupan na svim vodećim streaming platformama.

soul gravity desktop
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju