Skip to main content
  • 13.12.2023.

Iz Splita u svijet stiže festivalska razglednica ULTRA Europe

Službeni aftermovie devetog izdanja Ultre Europe je vani.

Piše: 

Naslovna foto

Sil Vanderbruggen

Ususret slavljeničkom desetom izdanju festivala, Ultra Europe se prisjeća najboljih trenutaka prošlog ljeta kroz destominutnu filmsku i glazbenu razglednicu.

Kadrovi ovogodišnjeg Ultra Europe aftermovieja hvataju bajkovitu obalu i otoke Jadranskog mora, kao i suncem obasjan Split prije nego što se zalaskom sunca otvaraju festivalska vrata i priča fokusira na desetke tisuća Ultranauta koji su plesali ritmovima Borisa Brejche, Charllote De Witte, Carl Coxa, Hardwella, Martina Garrixa, DJ Snakea i mnogih drugih elektroničkih zvijezda.

foto: Julien Duval

Produkciju ponovno potpisuje Final Kid Films, na čelu s Nickyjem Pajkićem i Charlyjem Friedrichsonom, koji potpisuju režiju i montažu. Glazbena pozadina filma pažljivo je birana kako bi zaokružila ovo putovanje i vjerno prikazala sve trenutke festivala, a tekstovi iz pjesama naglašavaju osjećaj “raja” i “slobode“.

Riječ je o pjesmama” You will see” Quarterheada i SESA, “Paradise” Sebastiana Wibea, “Lost in the Rhythm” Davida Guette i MORTENA, “Food for the Soul” It’s Murpha, “When the lights go down” Roberta Capuana, singla” 20hz” u Carl Coxovom izdanju te “All that matters” Kolscha (Artbat Remix).

Jubilarno deseto izdanje festivala ULTRA Europe održat će se od 12. do 14. srpnja u Splitu, a potom slijedi već tradicionalno Destination ULTRA putovanje hrvatskim otocima – Bračem, Hvarom i Visom. Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2