Skip to main content
  • dj mag top 100
  • 12.08.2012.

Miss Diamond odgovara na optužbe

Njeno ime našlo se prvo na listi izbora za DJ MAG TOP 100 koje su organizatori javno obznanili kao DJ-icu koja se bavila lažiranjem glasova i varanjem.

Naslovna foto

dj mag top 100

Rođena Brazilka koja živi u Švicarskoj Miss Diamond odlučila je odgovoriti na optužbe o lažiranju glasova za izbor DJ MAG TOP 100 koji je njeno ime u to sramotnoj ulozi objavio prije nekoliko dana.

Miss Diamond pravim imenom Claudia prvo je na svom blogu navela da ju iz izbora DJ MAG TOP 100 optužuju za varanje, a ne navode na koji način je varala i lažirala glasove, samo da je prema njihovoj „analizi“ utvrđeno, te da ona, njen muž i menadžer nemaju pojma na koji način je to utvrđeno. Također je u izjavi DJ MAG TOP 100 navedeno da će ona biti obavještena o optužbama i diskvalifikaciji, no do danas ju nitko nije kontaktirao. Saznala je za optužbe samo preko medija kao i mi.

Miss Diamond također objašnjava: „Imam 150 000 fanova što preko Facebooka, Twiterra i You Tubea i svi su stvarni s obzirom da godinama nastupam po internacionalnim klubovima. Razlog zbog kojeg toliko nastupam po internacionalnim klubovima je to što sam Brazilka udata za Njemca i živimo u Švicarskoj. Najčešće gaže imam u Švicarskoj, ali i u Ministry of Sound (London), Lakenheath US Airbase (UK), Dubai, Hurghada (Egipat), Doha (Qatar).

{youtube}he4BcwoipQI{/youtube}

Ako u googleu provjerite, na brzinu ćete vidjeti da je nastupala u Frankfurtu, New Yorku, Rabauut, Krung Thepu, Rizal Makati i Dhaki, 6 od 7 zemalja gdje su bazirani njeni fanovi.

Iako je malo čudno da je toliko fanova skupila u tim svojim nastupima i manjim sredinama kao i da kad je objavljeno njeno ime u ovoj aferi samo je 59 fanova „pričalo o tome“ od njih 150 000. Također brojka na You Tube kanalu je daleko od 300 000 pogleda kako je navedno, jer svaki njen video seže od 196 pogleda do maksimalno 7350 pogleda. Možda joj je menadžer odlučio napraviti uslugu, a da nevina Miss Diamond nije imala pojma o tome.

sonus 2
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju